fredag den 25. januar 2013

Lycra Spandex Zentai

Morphsuit leopard Lycra Spandex Zentai dragt

Morphsuit leopard Lycra Spandex Zentai dragt

Full body catsuit i leopard striber mønster. Dragten er vedtaget med lycra spandex materiale.
vist farve: farverige
køn: unisex
materiale: lycra & spandex
Type: catsuits

Technorati Tags: ,,,

onsdag den 16. januar 2013

Frække Brudekorset

Frække hvid stropløs blonde brudekorset

Frække hvid stropløs blonde brudekorset

et billede siger mere end tusind ord! stropløs corset med front busk lukning, bånd detaljer og frække blonde ryg, udbenes for fremragende pasform. omfatter matchende g-streng.

mandag den 7. januar 2013

Fastelavn i Brasilien

Karneval i Brasilien er kendt som verdens største karneval. Fastelavn i Brasilien, er alle tilbageholdende med at udtrykke sig, men ønsker af hensyn til andre. Nogle mænd vil gerne have karakter af den kvindelige, kvinde indenfor nogle sædvanligvis nydt den hektiske dans, så prøv at efterligne andre, adræt og effektiv indsats. Carnival ofte vises "transvestit", som er et produkt af historien. Karneval i Brasilien feminisering af graden af ​​fanatisme i verden kan siges at være unik. Karneval i Brasilien, er Rio de Janeiro karneval verdens mest berømte, mest fascinerende begivenhed.

Klovne Kostume Sjove Kostumer Fastelavnskostumer Voksne
     Carnival er den største festival i Brasilien, men uden tvivl den mest prestigefyldte Rio de Janeiro Carnival. By karneval med sin deltage i en samba contest skuespiller antal mennesker, der kaldes verdens mest fantastiske tøj af længden af ​​tid, skueplads for det spektakulære.

     Ifølge legenden begyndte Rio de Janeiro karneval i midten af ​​det 19. århundrede. Indledningsvis er omfanget af Carnival ikke begrænset til aristokratiet holdt nogle indendørs maskerade, folk bærer masker købt fra Paris, nyde glæden. I 1852 overtog portugisisk Azevedo kommanderende bandet på gaden. Med den hurtige musik, uanset om det er sort eller hvidt, hvad enten rige eller fattige, mænd, kvinder og børn sprang op hele byen himmelhenrykt. Azevedo, er denne sag opnået stor succes, at blive en milepæl i historien om udviklingen af ​​Rio de Janeiro karneval, festivalen markerer karneval blev offentliggjort.

søndag den 6. januar 2013

Greenman Suit

Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman SuitGreen Man Suit - Startede i 2008, siden da er det blevet et fænomen.

Vores Greenman dragter gøre en stor kostumer til Halloween. Der er også mange andre store anvendelser du køber et af vores billige grønne morphsuit danmark jakkesæt.

Du kan feste hårdt med en grøn mand kostume eller Støt din sag med en rød mand jakkesæt eller en grøn mand trop. Være ekstrem med en Greenman kostume eller en blå mand kostume.

Vær sikker på at bestille din Greenman Suit dag, og du kan skille sig ud i en menneskemængde, blive bemærket og har tid i dit liv.

 

torsdag den 3. januar 2013

Spandex Pirat Kostume

Frække Sort akryl Spandex Pirat Kostume

Frække Sort akryl Spandex Pirat Kostume

Vil du være den mest sexede pirat på det åbne hav? Yes! Selvfølgelig kan du det! Denne super-sexy pirat kostume vil gøre dig i fokus for enhver Halloween fest, kostumer fest eller anden kjole op begivenhed. Korsettet-inspirerede langærmede toppe, udformet af holdbart stof fremhæver dine kurver. Kostumet har denne hvide Lotus blad ærme med en elastificeret halsudskæring, der viser dine sexede nøgne skuldre. På taljen formen slid design er vidunderligt, at du kan vise din sexede slanke talje. Kostumet indeholder jakke vest og bukser ..