tirsdag den 26. marts 2013

Parykker Til Kvinder


Syntetisk onde enke Parykker Til Kvinder

Syntetisk onde enke fest cosplay Parykkerglat hår paryk kan slå en almindelig dag eller nat i et eventyr. cosplay hvid & sort lige paryk 11 tommer (28 cm) og længde. lavet af høj kvalitet syntetisk fiber, er det lavet til at passe gennemsnitlige hovedstørrelser. voksen standard, one size fits mest. fantastisk til høne nætter, også stor for fancy kjole parter, temaaftener, Halloween parter, rollespil og meget mere.

tirsdag den 19. marts 2013

Sådan snøre dig ind i en Corsager


Endelig! Vi er færdig med optagelser og redigering denne længe ventede video. Der er ingen reel trick til snøring dig ind i en Underbust Corsage, det tager bare lidt tålmodighed og en masse praksis. Det er bedst, hvis du har en fuld længde spejl for at sikre dit beskedenhed panel er på plads og din snøring er selv fra top til bund.
Frække Korset ædel læder lynlås Underbust Corsage                            Frække sort Korset læder Underbust Corsage
Der er en dørhåndtag trick, der kan hjælpe, hvis du ikke har så meget skulder fleksibilitet. Du krogen en af ​​de pull loops til et dørhåndtag og træk løkken stram. Har den anden pull loop i den ene hånd, og med din mere fleksibel arm begynde at arbejde snørebånd på "x er", gå væk fra døren, som du gør for at trække løkken. Vær sikker og træk løkken du har i din hånd så godt. Der er ingen måde at snøre dig ind i en billige corsager. Prøv et par forskellige ting, indtil du kommer op med et system, der virker bedst for dig.
Lad os vide hvad du synes om det, så vi kan beslutte, om vi ønsker at gennemføre det. Cheri er iført denim korset.

torsdag den 7. marts 2013

Green Man Suit

Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman SuitMorphsuits & Zentai er i løbet af kort tid blevet et verdensomspændende fænomen, over alt springer og fester de farverige og mønstrede dragter rundt. I Danmark er dragterne særligt blevet set på festivaler og til karneval, hvor store grupper bruger de sjove dragter til at ligne hinanden eller bare for sjov. Dragterne er lavet i elastisk lycra, der gør dem strækbare og mulige at se igennem. Du bliver helt uigenkendelig, når du klæder dig ud som morph.