lørdag den 27. april 2013

Oktoberfest Kjole Tyroler Kostume Til Kvinder


Deluxe Tysk Tyroler Kostume Til Kvinder
Den Deluxe Tysk tyroler kostume til kvinder inkluderer et øje trimmet, satin, halterneck top korset med indbygget udbening, snøre tilbage, vævede blomster applikerede accenter, lagdelt forklæde nederdel med indbygget petticoat, bric brac trim detaljer, organza pufærmer og matchende stiv flip. Hår buer, underkjole, strømper og øl stein ikke inkluderet.

fredag den 26. april 2013

Hvordan man laver en Billige Cheerleader Kostume


1
Vælg din favorit hold, uanset om det er en professionel, skole eller kirke team. Bestem en passende farve til at repræsentere dit team. De fleste hold er repræsenteret ved to kontrastfarver.
2
Koordinere en tank top og nederdel til at matche farverne på dit team. En plisseret nederdel fungerer bedst for et heppekor kostumer, men er ikke obligatorisk. For en drengs kostume, udskifte nederdel med et par shorts. Tilføj en knappenål stribe på ydersiden af shorts med stof maling.
Dallas Cowboys blå Frække Cheerleader Kostume
3
Udskriv logo eller maskot af dit team på en jern-on transfer ark, som kan købes på en hobby butik. Følg anvisningerne i pakken til strygning logoet eller maskot på din tank top.
4
Bær dit hår i en hestehale eller rottehaler. Bind en sløjfe eller et bånd omkring dit hår, der matcher dine team farver.
5
Fuldføre look med ankelsokker og tennissko til at gøre dit kostume ser mere realistisk. Pomponer er et fantastisk tilbehør til at fuldføre dit kostume. For drenge, forme plakat bord i en megafon og tape et team logo på ydersiden som en prikken over i'et.

torsdag den 18. april 2013

Hjemmelavet Cheerleader Kostume


Du kan vælge at bruge elementer, du måske allerede har omkring dit hjem for at gøre din cheerleader kostume. Bær en tennis nederdel eller tennis shorts parret med en matchende sweatshirt eller tank top. Bær hvide sokker med sneakers. Hot lim eller sy et brev onto shirt du har valgt at bære. Du kan også tilføje pom-poms på snørebånd i dine sko.
Subsidiært, hvis du kan sy købe et mønster fra din lokale stof butik. På denne måde kan du vælge en stof og farve du ønsker. Du vil også få brug syning forsyninger såsom en symaskine, tråd og stok ben.
Usa Frække Cheerleader Kostume til Voksne
Hår og makeup
Hvis du har langt hår, trække det op i en hestehale på toppen af ​​dit hoved. Så binde et bånd til at matche dit kostume omkring hestehale. Du kan også vælge at bære rottehaler eller endda en fletning.
Vis dit team ånd ved at male maskot eller bogstavet for det hold, du hepper efter på din kind. En anden idé er at bruge ansigt glitter på begge kinder.
Yderligere kostume idéer
En cheerleader kostume vil ikke være komplet uden pom-poms. Du kan købe pom-poms i butikker såsom sport myndighed eller akademi. Vælg to farver, der matcher din cheerleader kostume. Hvis du forsøger at spare penge, kan du vælge at lave dine egne pom-poms ud af farvede affaldssække eller farvet papir.

onsdag den 17. april 2013

Sådan Sy en Cheerleader Kostume


Voksen lilla Frække Cheerleader KostumeCheerleader Kostume kan være dyrt, så uanset om det er til at heppe på dit favorithold eller hepper på din high school sports spil, er at gøre din egen én alternativ til at skære omkostningerne.
Der er to primære stykker til skallen og fire stykker for skørtet.
Når du syr disse med foring og tilføje lynlåsen, kan du oprette det design, der er særligt for dit team med bånd, ekstra stof figurer og patches.

søndag den 14. april 2013

Blive Gaara i 15 Nemme Trin


En støvet Djævelen opfanger som sandet storm nærmer sig. Før du kan reagere, er den kraft af en mægtig soldat, der kæmper med magt i ørkenen selv taget dig ned. Keen og fokuseret, er der lidt, der kan true Gaara . På ethvert tidspunkt er han parat til at erobre en fjende, der engang troede selv forsikrede i sine talenter. Han er en uforlignelig kriger, der kæmper med en sådan frygtindgydende dygtighed, at kun få selv vover at udfordre ham.
Naruto Gaara 3th Cotton Polyester Cosplay Kostumer
Men hvis du er op til den udfordring at blive Gaara, så måske med dette råd, du måske være i stand til at blive som en af ​​de få personer, der formår at stå op til Naruto Cosplay Uzumaki og ser ham i øjnene.
1) Gaara bærer sorte bukser eller leggings, og hvis du har et par, som du ikke har noget imod at ændre en smule, så han har et par bindinger på hans højre ben i anden del af serien.
2) En lang, brun trench coat vil helt sikkert være en stor erstatning til dækning at Garra bærer ved den anden del af serien. Du bør dog sørge for, at det flyder lidt på benene.
3.) Over pelsen, bærer Gaara en grå vest. Selvom det kan være lidt sværere at finde en, ville en vest med stropper, der er knyttet på forsiden være den bedste.
4) Gaara altid sin levering af sand gemt i en græskar, som han bærer på ryggen. Dette er sandsynligvis den sværeste objekt til at replikere en cosplay, men du kan sikkert trygt omfarve en slags container til at tage sin plads.
5) Sorte sandaler er langt mere almindelige, og er virkelig et must for enhver vellykket Gaara cosplay.
6) Hold en stærk følelse af retfærdighed. Uanset hans egen overbevisning, Gaara har ingen respekt for Akatsuki.
7) Være i stand til at vedtage de stærke punkter i dine modstandere. Efter at være blevet besejret af Naruto begyndte Gaara at antage noget af sin modstanders filosofi.
8) Se Naruto anime og læse manga for at være sikker på, at du har en komplet forståelse af universet din nye alter ego kan ringe hjem.
9) Vide, hvornår at bevare og når tingene er en tabt sag. Efter at være blevet såret af Sasuke Uchiha, flygtede Gaara Konohagakure at tillade invasion fortsætte uden ham.
10) Må ikke være bange for at genoverveje din overbevisning. Gaara engang selv, at drab i flæng var hans lod i livet, og kun efter gjorde han bliver en ædel kriger.
11) Har en stor loyalitet over for dem, du har tillid til, over tid Gaara lærte at beskytte så mange mennesker som han kunne.
12) Vær aldrig bange for at udfordre dig selv. Gaara mødtes første Naruto Uzumaki, fordi han var på udkig efter det næste ninja at konkurrere mod.
13) På samme måde, aldrig være bange for at gøre, hvad der er rigtigt. Gaara sagde, at han ville give sit liv for Sunagakure, selvom dens beboere hadede ham.
14) Søg vidt og bredt for disse ting til at udfordre dit sind og ånd så godt. Gaara oprindeligt rejste til Konohagakure at tage Chunin eksamen.
15) Omgiv dig med så mange Gaara karakter varer, som du kan erhverve. Tal, nøgleringe, og mange andre stykker af merchandise vil tjene som en påmindelse om de sko, du er ved at udfylde. 
Se flere billige kostumer

tirsdag den 9. april 2013

Frække Engle Kostume


Jeg er glad for at byde dig velkommen til din egen lille bid af himlen. Denne hjemmeside hjælper mennesker forvandle sig til engle og giver mørke engle en chance for at indløse sig selv og indtaste de hellige himlen. Så rem dig selv i for en ride gennem himlene og en kort glimt på nogle af de englekostumer, der venter til at hjælpe dig på din rejse. Halloween er en særlig dag en gang om året, hvor du kan opfylde dine fantasier og leve dine drømme - være sikker på ikke at gå glip af!
Halloween er ofte tænkt som en nat af hekse, spøgelser, og trolde - skræmmende skabninger, der hellere vil skræmme dig med deres tricks end modtage dine lækre godbidder. Jeg foretrækker at tænke på halloween som en nat i som du kan lade dit indre selv skinne på resten af verden.
Billige frække solrig engel kostume Voksen Frække hvid sne Engle Kostume fjer vingerVoksen Frække Sort Engle kjole KostumeFrække mørk Engle Kostume fancy kjole Sort
For nogle af jer, ved vi, det betyder, at du gerne vil vise din sande personlighed og blive en dark angel eller en halv engel halvt djævelen. For dem af jer, der er gode 364 dage om året, men ønsker en smag af den frække side på halloween, vil vi lade dig bære en af disse kostumer (såsom falden engel kostume) uden at kræve permanent forvist fra himlen.
For resten af jer, der gerne en én dag tidligt optagelse aflevering ind i himlen, og er villige til at købe en hvid engle kostume som prisen for optagelse, denne hjemmeside tilbyder et væld af forskellige kostume muligheder. Fra et rent hvidt engel kostume til et uskyldigt barn til en sexet voksen engle kostume, kan du finde den Halloween kostume, der passer til dine behov på sider indenfor.
Så giv din skytsengel en pause og forvise djævelen på din skulder til skabet for en aften. Som du opdage, hvad det er at være en engel for en dag denne Halloween.

søndag den 7. april 2013

Frække Politi Kostume

Madame generel militær officer Politi Kostumehvordan tror du, når du bærer denne frække kostumer for at behage din kæreste eller mand? sikker på det vil bringe dig en spændende oplevelse. dette kostume giver dig en chance for nemt at blive en cool politikvinde. så fra nu, kan politikvinder også klæde frække moderne tøj. v-hals og ærmeløs design tilføje charmerende sexede elementer til denne kjole. en rød bælte i taljen viser din styrke. Dette tætsiddende kjole virkelig kan perfekt præsentere din s-form kurve. denne mini kjole er trimmet i lyse farver. har en kaste mandarin matchende bælte, herunder trusse og Doughboy hat.

tirsdag den 2. april 2013

Læder Corsage


Underbust CorsageHey, jeg er her for at vise dig, hvordan du bære en læder korset. Så der er forskellige typer af læder corsage / korsetter. Nogle snøre i ryggen, nogle har øjer.
Denne læder korset er syet i sådan en ribbet formation og den har to bånd, så det er faktisk en stor panel. Du pak det omkring din talje, og så jeg bandt det her til siden.
Så vi parret dette corsager med en virkelig glat sort look, der er mest til aften. Og denne kjole er virkelig cool, fordi det er langærmet, jersey strik, og det har denne detalje her.
Så med et korset, der virkelig kramme dine kurver, er det rart at have en vis form for åbning i tøjet, men du behøver ikke virkelig ønsker at gå overbord, fordi læder korset er sådan en stor detalje.
En anden stor kigge efter en læder korsetmager er til lag det, så du har denne form for peek-a-boo effekt.