torsdag den 27. juni 2013

Hvordan man klæder elegant

billige gallakjoler
Køb velsiddende, klassiske garderobe basics. Saml nogle strukturerede basics, såsom en knælang nederdel, et par bukser, jakke, jeans, lingeri og en gallakjoler, alle i neutrale farver. Disse kan bruges til at skabe en mangfoldighed af udstyr, der kan accessorized til forskellige lejligheder. Fokus på pasform, kvalitet og klassisk appel, så du kan bruge disse stykker igen og igen gennem årene. Betale for kvalitet, hvis du kan: Hvis det varer lang tid, vil det være værd at de ekstra penge.
Vælg sko og tasker, der går med din garderobe.
Vælg vellavet, klassiske tasker og sko i neutrale. Køb en smuk, høj kvalitet håndtaske og sko i neutrale farver. Sort er altid en sikker farve, der vil gå med de fleste outfits. Du kan også vælge neutrale metalfarver eller brune. Gå efter den virksomhed eller afslappet elegant look til hverdagen, og delikat og smuk for elegant lejligheder. Sørg for at din håndtaske og sko er ikke slidt. Heels typisk ser dressier end lejligheder. Prøv at finde komfortable, hæle i neutrale farver, koordinere med din garderobe.
Øv din kropsholdning. God kropsholdning føjer til et trukket-sammen look. Øv gå lige, med hovedet højt.
Opretholde en klassiker, flatterende frisure.
Vælg en frisure, der passer dig. Gå til en salon og få en frisure, der passer til din knoglestruktur og er klassisk, men stilfuldt. Kig på magasiner at vælge en stil, der ser elegant og let kan opretholdes. Øv forskellige stilarter med dit hår stylist, så du kan bære dit hår forskelligt for elegant lejligheder.

torsdag den 13. juni 2013

Lingeri Store Størrelser blonde Babydolls sort


Lingeri Store Størrelser Babydolls sort


Lingeri Store Størrelser blonde Babydolls sort


2 stk sexy blomstret blonde babydoll sæt med en matchende g-streng. pletten sløjfe foran med åben design gør det mere smuk.











2 stk sexet babydoll med snøre design, bh top og pletten blå knyttet buer. side blonder blomst og tilbage slips detaljer. kommer med en matchende g-streng. smukt design med høj kvalitet materiale. bedste valg for sæsonen salg.