onsdag den 31. juli 2013

billige halloween kostumer

Den sædvanlige svar ", fordi kvinder er seksualiserede af samfundet" giver ingen mening for mig. dette er en meget puritansk, sippet samfund, vi lever i, hvor folk har tendens til at have meget usunde holdninger til enhver udstilling af sunde menneskelige seksualitet. huske folk har hjerteanfald, når sandra fluke nævnte ordet "prævention" i offentligheden?
Halloween Kostumer Versailles sort og rød Vampyr KostumeLummer Lille Rødhætte KostumeHalloween Kostumer Skelly Von Trap Skelet KostumeDeluxe Sort Kat Kostume Halloween Kostumer

denne puritanske uptightness er netop grunden til, at kvindelige Halloween Kostumer tendens til at være på den sexede side og mænds ikke. Halloween er et karneval, og et karneval altid har følgende betydning:
Bakhtin teori om karneval, manifesteret i hans diskussioner af Rabelais og "forbudt latter" i middelalderens folkekultur, hævdede, at folkemusik festlighederne, der er tilladt for larmende humor og parodi på autoritet tilbudt undertrykte lavere klasser nødhjælp fra stivhed feudale system og kirke og en mulighed for at udtrykke nonconformist, selv oprørske synspunkter.
halloween tilbyder kvinderne en sjælden mulighed for at udstille deres seksualitet frit. på et karneval, identificerer den populære fantasi et problem - i dette tilfælde en ulighed i seksuel frihed mellem mænd og kvinder - bringer, og det i det åbne mindst én dag om året. dette er absolut en meget positivt fænomen, fordi det giver bevis for, at problemet er identificeret og anerkendt.
kvinder, der bærer alle disse sexede kostumer på Halloween er agenter for vigtige sociale forandringer. dette er ikke at sige, at der er noget galt med ifører forskellige slags kostumer, selvfølgelig. på et karneval, bør man spille ud spørgsmålet, der generer en mest. hvis seksuel frihed ikke er et problem for dig personligt, så vil du ikke blive fristet til at vedtage det, og godt for dig. men at dømme folk for at løse dette ulighed i en legende måde er hverken produktiv eller retfærdigt.

søndag den 14. juli 2013

Hvordan at finde den rigtige gallakjoler?


Hvis du planlægger at deltage i en særlig lejlighed, kan du nødt til at finde en aften kjole. Den rigtige kjole kan gøre dig skille sig ud i en menneskemængde. Nøglen til at se godt, er at finde en, der fremhæver dine bedste træk annonce på samme tid skjuler dine fejl.
Lang Selskabskjoler håndlavede beaded sort / blå / rød Gallakjoler
Farven på din kjole spørgsmål en masse, siden du vil have en farve, der matcher din teint. Det kan være rød, sort, grøn, hvid eller blå. Du bør også sørge for du kender det stof, du er på udkig efter. De mest populære stoffer omfatter satin, chiffon og satin. Det vil være nemt for dig at finde en smuk kjole, hvis du ved, hvad du leder efter, i stedet for at gå alle de kjoler.
Simple Gallakjoler røde Lange Gallakjoler Selskabskjoler
En anden ting du bør overveje, når shopping for en aften kjole skal være længden. Nogle mennesker foretrækker knælange kjoler, mens andre vil have lange kjoler. Dette vil afhænge af, hvad du er komfortabel med, samt hvad der vil gøre dig se smuk. Du kan også overveje din kropsform og gå efter kjoler, der forbedrer dine bedste kropsdele og dækker dine fejl. Hvis du ikke er sikker på, hvad din form er du kan bede sælgeren til at hjælpe dig. Ud over din kjole, bør du bære tilbehør såsom øreringe og halskæde.
Den rigtige Gallakjoler kan gøre dig skille dig i en menneskemængde. At finde den rigtige er et spørgsmål om at vide, hvad du ønsker, og hvor man skal lede efter det.

mandag den 8. juli 2013

Sådan Kast en Halloween Kostumer for Voksne



Planlæg din fest. Hvis du ønsker det, vælge et tema. (Se tip nedenfor.)

Halloween kostumer frække lilla Hekse KostumeHalloween Kostumer Noble Havfrue Vampyr Kostume
2
Lav en liste over personer, du vil invitere.
3
Sende invitationer bemærke temaet og hvorvidt gæsterne skal bære kostumer.
4
Pynt med alt fra crepe papir streamers og balloner til et fuldgyldigt hus af rædsler. Få små plader, gafler og bleer i Halloween farver.
5
Spil et eller to korte spil såsom vugger for æbler, musikalske stole eller paradeforestillinger med en Halloween tema. Eller komme ind i en Halloween stemning med et Ouija bord eller tarot kort aflæsninger.
6
Giv fingermad såsom ost og kiks, popcorn, saltkringler, cocktail pølser eller frikadeller, grøntsager og dip, Deviled æg, finger sandwiches eller mini-quiche.
7
Udbudte drikkevarer såsom "nukleart affald," lavet af ét skud blå Curacao blandet med appelsinsaft og vodka. Eller bland din favorit alkoholiske punch og tilføje en uhyggelig cast til bryg med frugtfarve.
8
Tal. De fleste voksne vil gerne have lidt tid til at besøge og tale, så prøv ikke at fylde hele natten med planlagte aktiviteter.