søndag den 12. maj 2013

Kostumer til Sidste Skoledag Ideer


Har endnu ikke fundet et kostume til sidste skoledag på fredag? Så er der nogle som har et par gode ideer til dig:

1. Skov Fe Bi Kostume

Skov fe Bi Kostume til VoksneBeskytte de væsner i skoven i denne frække fe kostume til kvinder! vores fortryllende skov fe womens bi kostume har en satin og organza lagdelt fe kjole og talje skærf med blomst applique accent, plus en matchende fe hår klippet.






2. Blå Prinsesse Kostume

Sort sløjfe Prinsesse Kostume Til Voksne
 Denne søde og frække stuepige kostume ville være stor for en kostume fest, Cosplay begivenhed eller bare som en frække overraskelse for din partner. Det er et stykke kjole med korte ærmer og rund hals. Den forreste af kjolen har et korset applique, som strækker sig til flirtende mini-nederdel. Nederdelen er lavet i en kort, pjusket stil og er meget fuld grundet de lag af tyl, der anvendes i sin skabelse. For at afslutte det udseende, en stor sort sløjfe pryder bagsiden af skørtet.





3. Frække Solrig Engel Kostume

Billige frække solrig engel kostumeDu vil gøre en grand indgangen i denne super deluxe teatralske kvalitet kostume udnytte fineste materialer og afpuds sammen med ægte beklædningsgenstand efterbehandling. Denne stil er tilgængelige i flere størrelser for sand tøj pasform. Kvaliteten vil blive set, følt og beundret! Dette kostume indeholder en blonde trimmet hvid chiffon og satin mini-kjole med guld snøring, chiffon og blonder klokke ærme, marabou klippede vinger og matchende halo.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar