mandag den 26. november 2012

Korsetter Online


Det centrale salgsargument af en god korsetmager er dens evne til at omforme kroppen og give dig den smalle talje og trinde tal, som vi så hurtigt forbinder med de mest ikoniske og fashionable kvinder i det sidste århundrede eller deromkring. Der er et korset for alle og enhver kvinde (og en god par mænd så godt, hvis de er hælder i den retning).

I denne artikel vil vi gerne give et par pointers mod hvilke korsetter kunne arbejde bedst for forskellige kropstyper-hvad de er beregnet til at gøre, og hvad slags kropstype er bedst tjent med hver.
Lad os starte med fyldigere tal. Vi elsker plus size corset og ikke fordi de gør større kvinder ligne tynde kvinder, det gør de ikke. De gør større kvinder ligne smukke kvinder. Den indsnævrede talje, at en god korsetmager vil give dig bare bliver mere spektakulære det flere af jer der er. For at opnå maksimal effekt-og vi taler hoveddrejning, forbipasserende ved at gå ind i lygtepæle effekt-go for en overbust korset med en stejlt indridset kæreste buste linje.

 
En kæreste buste understreger kavalergang. For enhver, der allerede har generøst mellemstore bryster, er de den mest spektakulære valg. Korsettet vil løfte dine bryster og kæreste buste linje vil sikre, at ogling tilskuere vil få det fulde udbytte af en utrolig spaltning uden risiko for garderobe funktionsfejl. Mmmm, dejligt!
For dem med en fyldigere figur, er en autentisk stål udbenet korset desto vigtigere. Du skal bruge støtte, og plus size damer, som har problemer med at få den rette støtte fra en bh er ofte overrasket over, hvor comfy en god korset kan være.

For slankere kvinder eller dem med en atletisk figur, er udbenet stål stadig bedst til at bringe i taljen. Du skal bruge den ekstra styrke og stabilitet til at fremhæve dig saftig kurver, men den ekstra støtte kan være mindre mærkbar. Dem med naturligt mindre bryster måske gerne gå til en mindre indridset, vandret buste linje på deres overbust korsetter. Dette vil stadig løfte og støtte, men vil ikke bringe for meget opmærksomhed til spaltning. Mere lige buste linjer er også et godt valg for dem, der er selvfølgelig lidt shyer af vise en masse af kød.
Det er også værd at overveje kropslængde. For dem med en lang torso, er længere korsetter bedst undgås, fordi de vil tilføje endnu mere til kroppen og gøre benene føles kortere ved sammenligning. På den anden side, hvis din torso er kort allerede vil en lang-line korset, der falder ned et godt stykke under taljen forlænge torso og giver dig en fantastisk strømlinet look. Længere korsetter vil også udjævne æble-eller pæreformede tal.

Selvfølgelig er alle vores noter på at vælge et korset intet i forhold til en meget enkelt ting-elsker du det? Fordi hvis du køber et korset du virkelig elsker, vil du nyde at bære det mere. Du vil være mere selvsikker og det betyder, at du ser bedre, end du ville i noget, du gerne mindre. Køb korset du falder mest dybt forelsket i, og du vil ikke gå alt for langt forkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar