torsdag den 29. november 2012

Vælge den rigtige korset


Hvis hun allerede har et korset, vil en anden være helt velkommen. Vælg en anden stil og en anden farve. Når du er i tvivl om hvilken en til at gå efter at tage hendes bedste ven til side og få en second opinion. Hvis din dejlige dame ikke har et korset endnu, mode rækkevidde er nok et godt sted at starte.

Disse er nemme at bære og vil ikke i væsentlig grad ændre hendes figur. Vi har valg i enhver stil fra polka dot (fantastisk, hvis hun elsker vintage stil) til satin festtøj.

Stålet udbenet serien er den ægte vare. De kan reducere taljen med omkring fire inches i relativ komfort, selv om der ikke er nogen lov, der siger et korset skal snøret stramt. Tjek den burleske side for ideer, eller hvis hun er i steampunk, gå direkte til denne sektion og du vil ikke blive skuffet. Hverken vil hun.

For de kvinder, der virkelig elsker en god korsetter er der to burlesque julegave muligheder. Den ene er en autentisk talje-uddannelse korset. Disse er stålspiralfjedre udbenes og til de højeste standarder. Vi taler alvorlig talje reduktion op til 7 inches. De fås i overbust og underbust designs og vi mener, at kvaliteten er uovertruffen overalt.

Mulighed 2 for dem, der tager deres burlesque mode alvorligt er det vintage goth rækkevidde. De fleste af disse er designet og lavet udelukkende for os. De er crème-de-la-crème af korsetter. Absolut gorgeous. Eye-popping. Genstande af begær. Elegante, sofistikeret, for den kræsne korset bæreren. Du fange vores drift?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar