torsdag den 8. august 2013

Halloween kostumer til voksne


Den green man festival, der blev afholdt i den walisiske sorte bjerge fra 15 til 18 august, er en uafhængig musikfestival som ingen anden. med en kapacitet på 20.000 og ni etaper tilbyder over 400 handlinger hvert år fejrer festivalen har en ikke-corporate identity, beskytte miljøet, og som har en af ​​de mest indbydende holdninger alle de britiske musikfestivaler. hemmelige koncerter, litteratur, film, teater, ceilidhs, og komedie spiller alle en vigtig rolle i grøn mands identitet.
Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman Suit
starter i 2003 begyndte denne festival med en enkelt-dages arrangement med en kapacitet på 300. still going strong efter ti år, er begivenheden stadig køre og organiseret af familien, der begyndte det hele. med en stærk vægt på levende musik og opdage ny musikalsk talent, specialiseret grøn mand i inklusive alle genrer, herunder psych, folk, indie, dans, americana, dub-reggae, og stoner rock, hele natten. dette års hovednavne omfatter de rædsler, British Sea Power, Band of Horses, de pasteller, Sussex Vid, Steve Mason, og ukendte dødelige orkester.
prale over 1500 kunstnere hvert år 24 timer underholdning, green man tilbyder en fantastisk festival atmosfære med ingen af ​​skidtet, du ville forvente. med en luksus camping område med kurbade, behandlinger, økologiske fødevarer, og vigtigst, rørsystemer varmt brusebad, virkelig festivalen har alt, du har brug for - herunder prøvetagning af lokale ales og cider.
bjergets fod etape skaber en hårrejsende atmosfære, med fejende bue af en trinvis græs atmosfære skaber en fantastisk kulisse til den bedste live musik du vil høre hele året. den nærliggende bjerg bar tilbyder et lækkert udvalg af fødevarer fra hele verden. pludren tunger fase er en fejring af det talte ord, med en line-up af komedie og litteratur handlinger for dem, der ønsker at tage en stille aften med vidundere af ord. langt ud marken - med en biograf telt, et pariserhjul, og slutningen op bar - giver en energisk fest i flimrende lys af en kæmpe dusk 'til dawn bål og overvåget imperiously af en enorm statue af den green manen selv, der er sat i brand i slutningen af ​​festivalen i fejringen af ​​afslutningen af ​​ting og i begyndelsen af ​​det nye.
placeret lige ud over blik af den green man portræt i en lysning af egetræer, naturen næring område er det perfekte sted at tage tid ud. området byder på en bred vifte af beroligende behandlinger og open-air boblebade. den oplyste treehouse overser festivalens scener, eller du kan se trængsel og travlhed i aktivitet fra buddhafields caféen. Den Einsteins haven vender i år, som udforsker videnskab og natur, og har et tema af 'helte' i år. superhelte, kult helte, usandsynlige helte, græske guder, øko-krigere, og videnskabelige helte er omfavnet i den grønne dorne og rosebuds.

med temaet for helte, kan du virkelig gå til byen. gå som din favorit helten fra inden for litteratur, eller videnskab - fordi det er sjovere end at danse indtil daggry klædt som Isaac Newton? - Eller som din favorit superhelt for halloween kostumer til voksne. MMS zone tilbyder en særlig steampunk kostume værksted, hvor sci-fi møder Victoriana og beskyttelsesbriller og blonder er blandet sammen. workshoppen er efterfulgt af en speciel mode show, hvor du kan se din kreation på catwalken. Den green man handler om, hvad der er weird og vidunderlige om den naturlige verden, så fejre det med dit kostume!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar