tirsdag den 20. august 2013

Frækt Lingeri

Det er altid svært at hoppe tilbage efter ferien, hvad enten det er at gå tilbage til arbejde eller komme tilbage til dine foretrukne skinny jeans. Det nye år inspirerer de fleste af os til at tænke over foryngende både vores sind og vores krop er, og giver os en frisk ny tage på livet. Heldigvis, den pludselige følelse af uopsættelighed ønsker at genopfinde os selv kommer på et godt tidspunkt, da de fleste undlader at huske, at valentinsdag er lige rundt om hjørnet!

Rød Undertøj Lutter Flyvsk Frække Lingeri

Valentinsdag er enhver kvindes dag at føle sig speciel, og ofte kommer med chokolade, roser og en dyr middag, men hvad alle virkelig forudse, hvad der sker efter dessert. Splurging på nye lingeri før den store aften er kun begyndelsen, under vi fortæller dig, hvordan du får lingeri klar, så du føler dig sexet og selvsikker denne v-day!
Detox den sunde måde - hvis du ikke ejer en saftpresser prøve grøn te eller æble cider eddike, både øge dit stofskifte og øge dit immunsystem og energi niveauer. Salater øge fiber, skære kalorier, giver dig flere veggies og tilbyde gode fedtstoffer. Øve portion kontrol, drikke masser af vand og tage omega 3 vitaminer er også godt at tilføje til dit nye sundheds regime. Gwyneth paltrow, en ivrig juicer og detox entusiast tilbyder sine ni superfoods, leafty greens, korsblomstrede grøntsager, avocado, blåbær, bønner, valnødder, vilde laks, chokolade og chia frø.
Yoga & pilates - yoga handler om at finde det rette match for dig, om det er bikram (bedst til vægttab & bygge udholdenhed), anusara (fantastisk til stemningen ekstraudstyr, og hvis du er lige begyndt at komme tilbage i form), eller hatha (de- stresse og meget fysisk), yoga er godt for sindet, kan genskabe tilliden og tager de irriterende pounds ret off! Pilates er perfekt til at øve kropskontrol, opnåelse af et stærkere kerne og kropsbevidsthed.
 Sexet sort Blonde Babydoll Lingeri
Være røde løber er klar denne valentinsdag-amp op din hud regime ved at sørge for du vasker dit ansigt før sengetid, bruge toner til at bekæmpe forurening, anvender en fugtgivende øjencreme, skal du vælge en rensende maske til din hudtype til at bruge en gang om ugen, før fugtgivende bruge en serum og vigtigst altid anvende solcreme! Dyb tilstand dit hår en uge før den store dag, vil det blive vist shinier og tykkere, den dag prøve at få et slag ud, er det en hurtig service, der øger volumen og stil. Sørg for dine negle og tæer er manicured og glem ikke det forfærdelige voksning, sorry damer er det must for lingeri. Bikini eller brasiliansk, hvad din præference, så sørg for du booker en aftale på salonen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar