søndag den 3. november 2013

Julekostumer

Jul, en tid, hvor børnene ønsker et tæppe af sne til at bygge en snemand. forældrene forberede familier at samle , til tider far dressing op i hans santa kostume , børn, besøger Julemanden i hans grotte , hvor han sædvanligvis dygtigt bistået af ' Julemandens hjælpere " klædt i en farvestrålende nisse kostume eller jul fe kostume . partiet sæsonen er kommet for og fancy kjole parter landsdækkende , både voksne og børn erhverve julekostumer at efterligne santa og hans hjælpere , selv mor deltage i med sin miss santa udklædning kostume.
Julekostumer hætteklædte fløjl minikjole
Selvfølgelig er disse traditionelle festligheder ikke begrænset til Storbritannien - santa claus in europe kan st. nicholas , kris kringle eller pere noel . juletræer , der oprindeligt begavede til England i det 19. århundrede , er dekoreret med buer og kugler og tændte op at tilføje til den glæde og lystighed . mistelten, kristtjørn og farvestrålende lys hele føje til atmosfæren til jul fancy kjole til at bære til fester , fancy kjole bolde og generelle festligheder .
Dickens ' Christmas Carol ' defineret ånd at give for mange. simpelthen udtryk i 1800 , men nu en undskyldning for at give ekstravagante gaver og spiser og drikker for meget. andetsteds julesange er nu sunget for at fejre Fødselskirken historien hvor igen , hver skole giver en fortolkning af historien med børn prydet med kostumer til jul udfører runde krybbe for deres mødre og fædre !
Frække santa pels trimmet fløjl Jul Kostume
En tur til pantomime er også en tradition for julen , hvor den støbte don nissepige kostume , traditionelt mandlige hovedrolle dressing op som den dame , og den kvindelige hovedrolle vedtager persona af hovedstol dreng , der forårsager små børn umådelige forvirring i dag !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar