søndag den 3. november 2013

Julekostumer

Jul, en tid, hvor børnene ønsker et tæppe af sne til at bygge en snemand. forældrene forberede familier at samle , til tider far dressing op i hans santa kostume , børn, besøger Julemanden i hans grotte , hvor han sædvanligvis dygtigt bistået af ' Julemandens hjælpere " klædt i en farvestrålende nisse kostume eller jul fe kostume . partiet sæsonen er kommet for og fancy kjole parter landsdækkende , både voksne og børn erhverve julekostumer at efterligne santa og hans hjælpere , selv mor deltage i med sin miss santa udklædning kostume.
Julekostumer hætteklædte fløjl minikjole
Selvfølgelig er disse traditionelle festligheder ikke begrænset til Storbritannien - santa claus in europe kan st. nicholas , kris kringle eller pere noel . juletræer , der oprindeligt begavede til England i det 19. århundrede , er dekoreret med buer og kugler og tændte op at tilføje til den glæde og lystighed . mistelten, kristtjørn og farvestrålende lys hele føje til atmosfæren til jul fancy kjole til at bære til fester , fancy kjole bolde og generelle festligheder .
Dickens ' Christmas Carol ' defineret ånd at give for mange. simpelthen udtryk i 1800 , men nu en undskyldning for at give ekstravagante gaver og spiser og drikker for meget. andetsteds julesange er nu sunget for at fejre Fødselskirken historien hvor igen , hver skole giver en fortolkning af historien med børn prydet med kostumer til jul udfører runde krybbe for deres mødre og fædre !
Frække santa pels trimmet fløjl Jul Kostume
En tur til pantomime er også en tradition for julen , hvor den støbte don nissepige kostume , traditionelt mandlige hovedrolle dressing op som den dame , og den kvindelige hovedrolle vedtager persona af hovedstol dreng , der forårsager små børn umådelige forvirring i dag !

tirsdag den 20. august 2013

Frækt Lingeri

Det er altid svært at hoppe tilbage efter ferien, hvad enten det er at gå tilbage til arbejde eller komme tilbage til dine foretrukne skinny jeans. Det nye år inspirerer de fleste af os til at tænke over foryngende både vores sind og vores krop er, og giver os en frisk ny tage på livet. Heldigvis, den pludselige følelse af uopsættelighed ønsker at genopfinde os selv kommer på et godt tidspunkt, da de fleste undlader at huske, at valentinsdag er lige rundt om hjørnet!

Rød Undertøj Lutter Flyvsk Frække Lingeri

Valentinsdag er enhver kvindes dag at føle sig speciel, og ofte kommer med chokolade, roser og en dyr middag, men hvad alle virkelig forudse, hvad der sker efter dessert. Splurging på nye lingeri før den store aften er kun begyndelsen, under vi fortæller dig, hvordan du får lingeri klar, så du føler dig sexet og selvsikker denne v-day!
Detox den sunde måde - hvis du ikke ejer en saftpresser prøve grøn te eller æble cider eddike, både øge dit stofskifte og øge dit immunsystem og energi niveauer. Salater øge fiber, skære kalorier, giver dig flere veggies og tilbyde gode fedtstoffer. Øve portion kontrol, drikke masser af vand og tage omega 3 vitaminer er også godt at tilføje til dit nye sundheds regime. Gwyneth paltrow, en ivrig juicer og detox entusiast tilbyder sine ni superfoods, leafty greens, korsblomstrede grøntsager, avocado, blåbær, bønner, valnødder, vilde laks, chokolade og chia frø.
Yoga & pilates - yoga handler om at finde det rette match for dig, om det er bikram (bedst til vægttab & bygge udholdenhed), anusara (fantastisk til stemningen ekstraudstyr, og hvis du er lige begyndt at komme tilbage i form), eller hatha (de- stresse og meget fysisk), yoga er godt for sindet, kan genskabe tilliden og tager de irriterende pounds ret off! Pilates er perfekt til at øve kropskontrol, opnåelse af et stærkere kerne og kropsbevidsthed.
 Sexet sort Blonde Babydoll Lingeri
Være røde løber er klar denne valentinsdag-amp op din hud regime ved at sørge for du vasker dit ansigt før sengetid, bruge toner til at bekæmpe forurening, anvender en fugtgivende øjencreme, skal du vælge en rensende maske til din hudtype til at bruge en gang om ugen, før fugtgivende bruge en serum og vigtigst altid anvende solcreme! Dyb tilstand dit hår en uge før den store dag, vil det blive vist shinier og tykkere, den dag prøve at få et slag ud, er det en hurtig service, der øger volumen og stil. Sørg for dine negle og tæer er manicured og glem ikke det forfærdelige voksning, sorry damer er det must for lingeri. Bikini eller brasiliansk, hvad din præference, så sørg for du booker en aftale på salonen!

torsdag den 8. august 2013

Halloween kostumer til voksne


Den green man festival, der blev afholdt i den walisiske sorte bjerge fra 15 til 18 august, er en uafhængig musikfestival som ingen anden. med en kapacitet på 20.000 og ni etaper tilbyder over 400 handlinger hvert år fejrer festivalen har en ikke-corporate identity, beskytte miljøet, og som har en af ​​de mest indbydende holdninger alle de britiske musikfestivaler. hemmelige koncerter, litteratur, film, teater, ceilidhs, og komedie spiller alle en vigtig rolle i grøn mands identitet.
Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman Suit
starter i 2003 begyndte denne festival med en enkelt-dages arrangement med en kapacitet på 300. still going strong efter ti år, er begivenheden stadig køre og organiseret af familien, der begyndte det hele. med en stærk vægt på levende musik og opdage ny musikalsk talent, specialiseret grøn mand i inklusive alle genrer, herunder psych, folk, indie, dans, americana, dub-reggae, og stoner rock, hele natten. dette års hovednavne omfatter de rædsler, British Sea Power, Band of Horses, de pasteller, Sussex Vid, Steve Mason, og ukendte dødelige orkester.
prale over 1500 kunstnere hvert år 24 timer underholdning, green man tilbyder en fantastisk festival atmosfære med ingen af ​​skidtet, du ville forvente. med en luksus camping område med kurbade, behandlinger, økologiske fødevarer, og vigtigst, rørsystemer varmt brusebad, virkelig festivalen har alt, du har brug for - herunder prøvetagning af lokale ales og cider.
bjergets fod etape skaber en hårrejsende atmosfære, med fejende bue af en trinvis græs atmosfære skaber en fantastisk kulisse til den bedste live musik du vil høre hele året. den nærliggende bjerg bar tilbyder et lækkert udvalg af fødevarer fra hele verden. pludren tunger fase er en fejring af det talte ord, med en line-up af komedie og litteratur handlinger for dem, der ønsker at tage en stille aften med vidundere af ord. langt ud marken - med en biograf telt, et pariserhjul, og slutningen op bar - giver en energisk fest i flimrende lys af en kæmpe dusk 'til dawn bål og overvåget imperiously af en enorm statue af den green manen selv, der er sat i brand i slutningen af ​​festivalen i fejringen af ​​afslutningen af ​​ting og i begyndelsen af ​​det nye.
placeret lige ud over blik af den green man portræt i en lysning af egetræer, naturen næring område er det perfekte sted at tage tid ud. området byder på en bred vifte af beroligende behandlinger og open-air boblebade. den oplyste treehouse overser festivalens scener, eller du kan se trængsel og travlhed i aktivitet fra buddhafields caféen. Den Einsteins haven vender i år, som udforsker videnskab og natur, og har et tema af 'helte' i år. superhelte, kult helte, usandsynlige helte, græske guder, øko-krigere, og videnskabelige helte er omfavnet i den grønne dorne og rosebuds.

med temaet for helte, kan du virkelig gå til byen. gå som din favorit helten fra inden for litteratur, eller videnskab - fordi det er sjovere end at danse indtil daggry klædt som Isaac Newton? - Eller som din favorit superhelt for halloween kostumer til voksne. MMS zone tilbyder en særlig steampunk kostume værksted, hvor sci-fi møder Victoriana og beskyttelsesbriller og blonder er blandet sammen. workshoppen er efterfulgt af en speciel mode show, hvor du kan se din kreation på catwalken. Den green man handler om, hvad der er weird og vidunderlige om den naturlige verden, så fejre det med dit kostume!

onsdag den 31. juli 2013

billige halloween kostumer

Den sædvanlige svar ", fordi kvinder er seksualiserede af samfundet" giver ingen mening for mig. dette er en meget puritansk, sippet samfund, vi lever i, hvor folk har tendens til at have meget usunde holdninger til enhver udstilling af sunde menneskelige seksualitet. huske folk har hjerteanfald, når sandra fluke nævnte ordet "prævention" i offentligheden?
Halloween Kostumer Versailles sort og rød Vampyr KostumeLummer Lille Rødhætte KostumeHalloween Kostumer Skelly Von Trap Skelet KostumeDeluxe Sort Kat Kostume Halloween Kostumer

denne puritanske uptightness er netop grunden til, at kvindelige Halloween Kostumer tendens til at være på den sexede side og mænds ikke. Halloween er et karneval, og et karneval altid har følgende betydning:
Bakhtin teori om karneval, manifesteret i hans diskussioner af Rabelais og "forbudt latter" i middelalderens folkekultur, hævdede, at folkemusik festlighederne, der er tilladt for larmende humor og parodi på autoritet tilbudt undertrykte lavere klasser nødhjælp fra stivhed feudale system og kirke og en mulighed for at udtrykke nonconformist, selv oprørske synspunkter.
halloween tilbyder kvinderne en sjælden mulighed for at udstille deres seksualitet frit. på et karneval, identificerer den populære fantasi et problem - i dette tilfælde en ulighed i seksuel frihed mellem mænd og kvinder - bringer, og det i det åbne mindst én dag om året. dette er absolut en meget positivt fænomen, fordi det giver bevis for, at problemet er identificeret og anerkendt.
kvinder, der bærer alle disse sexede kostumer på Halloween er agenter for vigtige sociale forandringer. dette er ikke at sige, at der er noget galt med ifører forskellige slags kostumer, selvfølgelig. på et karneval, bør man spille ud spørgsmålet, der generer en mest. hvis seksuel frihed ikke er et problem for dig personligt, så vil du ikke blive fristet til at vedtage det, og godt for dig. men at dømme folk for at løse dette ulighed i en legende måde er hverken produktiv eller retfærdigt.

søndag den 14. juli 2013

Hvordan at finde den rigtige gallakjoler?


Hvis du planlægger at deltage i en særlig lejlighed, kan du nødt til at finde en aften kjole. Den rigtige kjole kan gøre dig skille sig ud i en menneskemængde. Nøglen til at se godt, er at finde en, der fremhæver dine bedste træk annonce på samme tid skjuler dine fejl.
Lang Selskabskjoler håndlavede beaded sort / blå / rød Gallakjoler
Farven på din kjole spørgsmål en masse, siden du vil have en farve, der matcher din teint. Det kan være rød, sort, grøn, hvid eller blå. Du bør også sørge for du kender det stof, du er på udkig efter. De mest populære stoffer omfatter satin, chiffon og satin. Det vil være nemt for dig at finde en smuk kjole, hvis du ved, hvad du leder efter, i stedet for at gå alle de kjoler.
Simple Gallakjoler røde Lange Gallakjoler Selskabskjoler
En anden ting du bør overveje, når shopping for en aften kjole skal være længden. Nogle mennesker foretrækker knælange kjoler, mens andre vil have lange kjoler. Dette vil afhænge af, hvad du er komfortabel med, samt hvad der vil gøre dig se smuk. Du kan også overveje din kropsform og gå efter kjoler, der forbedrer dine bedste kropsdele og dækker dine fejl. Hvis du ikke er sikker på, hvad din form er du kan bede sælgeren til at hjælpe dig. Ud over din kjole, bør du bære tilbehør såsom øreringe og halskæde.
Den rigtige Gallakjoler kan gøre dig skille dig i en menneskemængde. At finde den rigtige er et spørgsmål om at vide, hvad du ønsker, og hvor man skal lede efter det.

mandag den 8. juli 2013

Sådan Kast en Halloween Kostumer for Voksne



Planlæg din fest. Hvis du ønsker det, vælge et tema. (Se tip nedenfor.)

Halloween kostumer frække lilla Hekse KostumeHalloween Kostumer Noble Havfrue Vampyr Kostume
2
Lav en liste over personer, du vil invitere.
3
Sende invitationer bemærke temaet og hvorvidt gæsterne skal bære kostumer.
4
Pynt med alt fra crepe papir streamers og balloner til et fuldgyldigt hus af rædsler. Få små plader, gafler og bleer i Halloween farver.
5
Spil et eller to korte spil såsom vugger for æbler, musikalske stole eller paradeforestillinger med en Halloween tema. Eller komme ind i en Halloween stemning med et Ouija bord eller tarot kort aflæsninger.
6
Giv fingermad såsom ost og kiks, popcorn, saltkringler, cocktail pølser eller frikadeller, grøntsager og dip, Deviled æg, finger sandwiches eller mini-quiche.
7
Udbudte drikkevarer såsom "nukleart affald," lavet af ét skud blå Curacao blandet med appelsinsaft og vodka. Eller bland din favorit alkoholiske punch og tilføje en uhyggelig cast til bryg med frugtfarve.
8
Tal. De fleste voksne vil gerne have lidt tid til at besøge og tale, så prøv ikke at fylde hele natten med planlagte aktiviteter.

torsdag den 27. juni 2013

Hvordan man klæder elegant

billige gallakjoler
Køb velsiddende, klassiske garderobe basics. Saml nogle strukturerede basics, såsom en knælang nederdel, et par bukser, jakke, jeans, lingeri og en gallakjoler, alle i neutrale farver. Disse kan bruges til at skabe en mangfoldighed af udstyr, der kan accessorized til forskellige lejligheder. Fokus på pasform, kvalitet og klassisk appel, så du kan bruge disse stykker igen og igen gennem årene. Betale for kvalitet, hvis du kan: Hvis det varer lang tid, vil det være værd at de ekstra penge.
Vælg sko og tasker, der går med din garderobe.
Vælg vellavet, klassiske tasker og sko i neutrale. Køb en smuk, høj kvalitet håndtaske og sko i neutrale farver. Sort er altid en sikker farve, der vil gå med de fleste outfits. Du kan også vælge neutrale metalfarver eller brune. Gå efter den virksomhed eller afslappet elegant look til hverdagen, og delikat og smuk for elegant lejligheder. Sørg for at din håndtaske og sko er ikke slidt. Heels typisk ser dressier end lejligheder. Prøv at finde komfortable, hæle i neutrale farver, koordinere med din garderobe.
Øv din kropsholdning. God kropsholdning føjer til et trukket-sammen look. Øv gå lige, med hovedet højt.
Opretholde en klassiker, flatterende frisure.
Vælg en frisure, der passer dig. Gå til en salon og få en frisure, der passer til din knoglestruktur og er klassisk, men stilfuldt. Kig på magasiner at vælge en stil, der ser elegant og let kan opretholdes. Øv forskellige stilarter med dit hår stylist, så du kan bære dit hår forskelligt for elegant lejligheder.

torsdag den 13. juni 2013

Lingeri Store Størrelser blonde Babydolls sort


Lingeri Store Størrelser Babydolls sort


Lingeri Store Størrelser blonde Babydolls sort


2 stk sexy blomstret blonde babydoll sæt med en matchende g-streng. pletten sløjfe foran med åben design gør det mere smuk.











2 stk sexet babydoll med snøre design, bh top og pletten blå knyttet buer. side blonder blomst og tilbage slips detaljer. kommer med en matchende g-streng. smukt design med høj kvalitet materiale. bedste valg for sæsonen salg.

torsdag den 30. maj 2013

frække pirat kostume

Deluxe Frække Pirat kaptajn Kostume Kvinde

豪华性感的海盗船长服装女
skatten og plyndring skal tilfalde dig i deluxe frække pirat kaptajn voksen kostume. denne pirat kaptajn kostume har en hvid mikro mini kjole og en brun fuld længde frakke med åben front og slids i ryggen. dette lys brun i løbet af trench coat har mørkebrune imiteret læder besat revers og mørkebrune faux læder manchetter. fastgjort til pels er en rhinestone talje cinching bælte med et sølvspænde, der passer til stutterier i reverset. omfatter mini kjole, besat trench coat med vedhæftet rhinestone bælte, matchende hat.

onsdag den 29. maj 2013

Tyroler Kostume Billigt

Alice In Wonderland Flirt Eventyr Tyroler Kostume

Alice In Wonderland Flirt Eventyr Tyroler Kostume
Den fairytale klassisk - Alice In Wonderland kostume er din til at nyde i dit eget eventyrland. Alice kostume omfatter mini kjole, forklæde med bue tilbage og knap front, og hoved band. Strømper og skørt ikke inkluderet.

søndag den 19. maj 2013

Superhelte Kostume



Frække Korset Supergirl Kostume
Supergirl er en del af DC Comics-serien og er Supermans kusine. Hun deler sine beføjelser og sin svaghed til kryptonit. i dette outfit, du vil være den bedste superhelt til festen! hvorfor ikke tilføje en af vores superman kostumer og gå som et par. blive klar til at redde verden i denne sexede Supergirl kostume! Den 3pc, superhelte kostume kvinder omfatter mini nederdel og rød kappe. strømper ikke inkluderet.

Super Mario Kostume


Super Mario Udklædning Super Mario Kostume Voksen og Børn

Super Mario Udklædning Super Mario Kostume Voksen og Børn
Undgå faldgruber i denne Super Mario Udklædning. Super Mario Kostume byder Mario store røde hætte, en jumpsuit med Marios røde skjorte og blå knappet overalls og en meget stor moustache.
Super Mario Kostume omfatter:
Mario hætte.
Mario jumpsuit.
Overskæg.
Størrelse til voksne: velegnet til højden (165cm-178cm).
Skulderbredde 45cm, Bust 120cm, Talje 110cm, Længde 155cm.
Størrelse til børn: egnet til højden (120cm-150cm), Længde 120cm.

søndag den 12. maj 2013

Kostumer til Sidste Skoledag Ideer


Har endnu ikke fundet et kostume til sidste skoledag på fredag? Så er der nogle som har et par gode ideer til dig:

1. Skov Fe Bi Kostume

Skov fe Bi Kostume til VoksneBeskytte de væsner i skoven i denne frække fe kostume til kvinder! vores fortryllende skov fe womens bi kostume har en satin og organza lagdelt fe kjole og talje skærf med blomst applique accent, plus en matchende fe hår klippet.






2. Blå Prinsesse Kostume

Sort sløjfe Prinsesse Kostume Til Voksne
 Denne søde og frække stuepige kostume ville være stor for en kostume fest, Cosplay begivenhed eller bare som en frække overraskelse for din partner. Det er et stykke kjole med korte ærmer og rund hals. Den forreste af kjolen har et korset applique, som strækker sig til flirtende mini-nederdel. Nederdelen er lavet i en kort, pjusket stil og er meget fuld grundet de lag af tyl, der anvendes i sin skabelse. For at afslutte det udseende, en stor sort sløjfe pryder bagsiden af skørtet.





3. Frække Solrig Engel Kostume

Billige frække solrig engel kostumeDu vil gøre en grand indgangen i denne super deluxe teatralske kvalitet kostume udnytte fineste materialer og afpuds sammen med ægte beklædningsgenstand efterbehandling. Denne stil er tilgængelige i flere størrelser for sand tøj pasform. Kvaliteten vil blive set, følt og beundret! Dette kostume indeholder en blonde trimmet hvid chiffon og satin mini-kjole med guld snøring, chiffon og blonder klokke ærme, marabou klippede vinger og matchende halo.





torsdag den 9. maj 2013

Tyroler Kostume Oktoberfest


Deluxe Fantasy Alice Tyroler Kostume
Deluxe fantasy alice tyroler kostume indeholder en chiffon trimmet, krikand blå satin, forklæde kjole med silhuet udbening indbygget skørt, lagdelt mini nederdel med skakternet foret tog, kort farbe cameo sort sløjfe accent, vedhæftede pufærmer aftagelig, overdimensionerede back sløjfe med differentieret chiffon toget, snøre tilbage og matchende sløjfe pandebånd. strømper og kanin pung ikke inkluderet.

mandag den 6. maj 2013

billige kostumer til sidste skoledag


Det er kun de sidste 6-8 år, at det har været så populær, at købe sine kostumer. Tidligere gjorde de selv, hvilket selvfølgelig sætte nogle begrænsninger. Det krævede enten uhyre kreative forældre eller en håndarbejde lærer, der kunne bestikkes til at tilbringe nogle timer på kostumer til hele klassen.
Hot!! Blå Frække Politi Kostume Kvinde


blå frække voksen politi kostume omfatter lynlås foran mini kjole, hat, bælte, badge. det har en sort politi romper, en walkie-talkie, en stafet, håndjern, en badge, en politi hat, og et bælte. dette er en dragende politi kostume til voksne.






sidste skoledag kostume 2013 var Heldragte en kæmpe bestseller. Den tætsiddende jumpsuit, fås i et utal af farver, var den bedst sælgende kostume i stort set alle webshops. Det blev solgt mange blå, men den foretrukne var klart den sorte med hvide skelet. Det solgte en masse kostumer online på landsplan. De to vigtigste årsager er omkostningseffektive og mangel på fysiske butikker i hver by.

søndag den 5. maj 2013

Billige Frække Engle Kostume


Billige frække solrig engel kostume

Billige frække solrig engel kostumeDu vil gøre en grand indgangen i denne super deluxe teatralske kvalitet kostume udnytte fineste materialer og afpuds sammen med ægte beklædningsgenstand efterbehandling. Denne stil er tilgængelige i flere størrelser for sand tøj pasform. Kvaliteten vil blive set, følt og beundret! Dette kostume indeholder en blonde trimmet hvid chiffon og satin mini-kjole med guld snøring, chiffon og blonder klokke ærme, marabou klippede vinger og matchende halo.

lørdag den 27. april 2013

Oktoberfest Kjole Tyroler Kostume Til Kvinder


Deluxe Tysk Tyroler Kostume Til Kvinder
Den Deluxe Tysk tyroler kostume til kvinder inkluderer et øje trimmet, satin, halterneck top korset med indbygget udbening, snøre tilbage, vævede blomster applikerede accenter, lagdelt forklæde nederdel med indbygget petticoat, bric brac trim detaljer, organza pufærmer og matchende stiv flip. Hår buer, underkjole, strømper og øl stein ikke inkluderet.

fredag den 26. april 2013

Hvordan man laver en Billige Cheerleader Kostume


1
Vælg din favorit hold, uanset om det er en professionel, skole eller kirke team. Bestem en passende farve til at repræsentere dit team. De fleste hold er repræsenteret ved to kontrastfarver.
2
Koordinere en tank top og nederdel til at matche farverne på dit team. En plisseret nederdel fungerer bedst for et heppekor kostumer, men er ikke obligatorisk. For en drengs kostume, udskifte nederdel med et par shorts. Tilføj en knappenål stribe på ydersiden af shorts med stof maling.
Dallas Cowboys blå Frække Cheerleader Kostume
3
Udskriv logo eller maskot af dit team på en jern-on transfer ark, som kan købes på en hobby butik. Følg anvisningerne i pakken til strygning logoet eller maskot på din tank top.
4
Bær dit hår i en hestehale eller rottehaler. Bind en sløjfe eller et bånd omkring dit hår, der matcher dine team farver.
5
Fuldføre look med ankelsokker og tennissko til at gøre dit kostume ser mere realistisk. Pomponer er et fantastisk tilbehør til at fuldføre dit kostume. For drenge, forme plakat bord i en megafon og tape et team logo på ydersiden som en prikken over i'et.

torsdag den 18. april 2013

Hjemmelavet Cheerleader Kostume


Du kan vælge at bruge elementer, du måske allerede har omkring dit hjem for at gøre din cheerleader kostume. Bær en tennis nederdel eller tennis shorts parret med en matchende sweatshirt eller tank top. Bær hvide sokker med sneakers. Hot lim eller sy et brev onto shirt du har valgt at bære. Du kan også tilføje pom-poms på snørebånd i dine sko.
Subsidiært, hvis du kan sy købe et mønster fra din lokale stof butik. På denne måde kan du vælge en stof og farve du ønsker. Du vil også få brug syning forsyninger såsom en symaskine, tråd og stok ben.
Usa Frække Cheerleader Kostume til Voksne
Hår og makeup
Hvis du har langt hår, trække det op i en hestehale på toppen af ​​dit hoved. Så binde et bånd til at matche dit kostume omkring hestehale. Du kan også vælge at bære rottehaler eller endda en fletning.
Vis dit team ånd ved at male maskot eller bogstavet for det hold, du hepper efter på din kind. En anden idé er at bruge ansigt glitter på begge kinder.
Yderligere kostume idéer
En cheerleader kostume vil ikke være komplet uden pom-poms. Du kan købe pom-poms i butikker såsom sport myndighed eller akademi. Vælg to farver, der matcher din cheerleader kostume. Hvis du forsøger at spare penge, kan du vælge at lave dine egne pom-poms ud af farvede affaldssække eller farvet papir.

onsdag den 17. april 2013

Sådan Sy en Cheerleader Kostume


Voksen lilla Frække Cheerleader KostumeCheerleader Kostume kan være dyrt, så uanset om det er til at heppe på dit favorithold eller hepper på din high school sports spil, er at gøre din egen én alternativ til at skære omkostningerne.
Der er to primære stykker til skallen og fire stykker for skørtet.
Når du syr disse med foring og tilføje lynlåsen, kan du oprette det design, der er særligt for dit team med bånd, ekstra stof figurer og patches.

søndag den 14. april 2013

Blive Gaara i 15 Nemme Trin


En støvet Djævelen opfanger som sandet storm nærmer sig. Før du kan reagere, er den kraft af en mægtig soldat, der kæmper med magt i ørkenen selv taget dig ned. Keen og fokuseret, er der lidt, der kan true Gaara . På ethvert tidspunkt er han parat til at erobre en fjende, der engang troede selv forsikrede i sine talenter. Han er en uforlignelig kriger, der kæmper med en sådan frygtindgydende dygtighed, at kun få selv vover at udfordre ham.
Naruto Gaara 3th Cotton Polyester Cosplay Kostumer
Men hvis du er op til den udfordring at blive Gaara, så måske med dette råd, du måske være i stand til at blive som en af ​​de få personer, der formår at stå op til Naruto Cosplay Uzumaki og ser ham i øjnene.
1) Gaara bærer sorte bukser eller leggings, og hvis du har et par, som du ikke har noget imod at ændre en smule, så han har et par bindinger på hans højre ben i anden del af serien.
2) En lang, brun trench coat vil helt sikkert være en stor erstatning til dækning at Garra bærer ved den anden del af serien. Du bør dog sørge for, at det flyder lidt på benene.
3.) Over pelsen, bærer Gaara en grå vest. Selvom det kan være lidt sværere at finde en, ville en vest med stropper, der er knyttet på forsiden være den bedste.
4) Gaara altid sin levering af sand gemt i en græskar, som han bærer på ryggen. Dette er sandsynligvis den sværeste objekt til at replikere en cosplay, men du kan sikkert trygt omfarve en slags container til at tage sin plads.
5) Sorte sandaler er langt mere almindelige, og er virkelig et must for enhver vellykket Gaara cosplay.
6) Hold en stærk følelse af retfærdighed. Uanset hans egen overbevisning, Gaara har ingen respekt for Akatsuki.
7) Være i stand til at vedtage de stærke punkter i dine modstandere. Efter at være blevet besejret af Naruto begyndte Gaara at antage noget af sin modstanders filosofi.
8) Se Naruto anime og læse manga for at være sikker på, at du har en komplet forståelse af universet din nye alter ego kan ringe hjem.
9) Vide, hvornår at bevare og når tingene er en tabt sag. Efter at være blevet såret af Sasuke Uchiha, flygtede Gaara Konohagakure at tillade invasion fortsætte uden ham.
10) Må ikke være bange for at genoverveje din overbevisning. Gaara engang selv, at drab i flæng var hans lod i livet, og kun efter gjorde han bliver en ædel kriger.
11) Har en stor loyalitet over for dem, du har tillid til, over tid Gaara lærte at beskytte så mange mennesker som han kunne.
12) Vær aldrig bange for at udfordre dig selv. Gaara mødtes første Naruto Uzumaki, fordi han var på udkig efter det næste ninja at konkurrere mod.
13) På samme måde, aldrig være bange for at gøre, hvad der er rigtigt. Gaara sagde, at han ville give sit liv for Sunagakure, selvom dens beboere hadede ham.
14) Søg vidt og bredt for disse ting til at udfordre dit sind og ånd så godt. Gaara oprindeligt rejste til Konohagakure at tage Chunin eksamen.
15) Omgiv dig med så mange Gaara karakter varer, som du kan erhverve. Tal, nøgleringe, og mange andre stykker af merchandise vil tjene som en påmindelse om de sko, du er ved at udfylde. 
Se flere billige kostumer

tirsdag den 9. april 2013

Frække Engle Kostume


Jeg er glad for at byde dig velkommen til din egen lille bid af himlen. Denne hjemmeside hjælper mennesker forvandle sig til engle og giver mørke engle en chance for at indløse sig selv og indtaste de hellige himlen. Så rem dig selv i for en ride gennem himlene og en kort glimt på nogle af de englekostumer, der venter til at hjælpe dig på din rejse. Halloween er en særlig dag en gang om året, hvor du kan opfylde dine fantasier og leve dine drømme - være sikker på ikke at gå glip af!
Halloween er ofte tænkt som en nat af hekse, spøgelser, og trolde - skræmmende skabninger, der hellere vil skræmme dig med deres tricks end modtage dine lækre godbidder. Jeg foretrækker at tænke på halloween som en nat i som du kan lade dit indre selv skinne på resten af verden.
Billige frække solrig engel kostume Voksen Frække hvid sne Engle Kostume fjer vingerVoksen Frække Sort Engle kjole KostumeFrække mørk Engle Kostume fancy kjole Sort
For nogle af jer, ved vi, det betyder, at du gerne vil vise din sande personlighed og blive en dark angel eller en halv engel halvt djævelen. For dem af jer, der er gode 364 dage om året, men ønsker en smag af den frække side på halloween, vil vi lade dig bære en af disse kostumer (såsom falden engel kostume) uden at kræve permanent forvist fra himlen.
For resten af jer, der gerne en én dag tidligt optagelse aflevering ind i himlen, og er villige til at købe en hvid engle kostume som prisen for optagelse, denne hjemmeside tilbyder et væld af forskellige kostume muligheder. Fra et rent hvidt engel kostume til et uskyldigt barn til en sexet voksen engle kostume, kan du finde den Halloween kostume, der passer til dine behov på sider indenfor.
Så giv din skytsengel en pause og forvise djævelen på din skulder til skabet for en aften. Som du opdage, hvad det er at være en engel for en dag denne Halloween.

søndag den 7. april 2013

Frække Politi Kostume

Madame generel militær officer Politi Kostumehvordan tror du, når du bærer denne frække kostumer for at behage din kæreste eller mand? sikker på det vil bringe dig en spændende oplevelse. dette kostume giver dig en chance for nemt at blive en cool politikvinde. så fra nu, kan politikvinder også klæde frække moderne tøj. v-hals og ærmeløs design tilføje charmerende sexede elementer til denne kjole. en rød bælte i taljen viser din styrke. Dette tætsiddende kjole virkelig kan perfekt præsentere din s-form kurve. denne mini kjole er trimmet i lyse farver. har en kaste mandarin matchende bælte, herunder trusse og Doughboy hat.

tirsdag den 2. april 2013

Læder Corsage


Underbust CorsageHey, jeg er her for at vise dig, hvordan du bære en læder korset. Så der er forskellige typer af læder corsage / korsetter. Nogle snøre i ryggen, nogle har øjer.
Denne læder korset er syet i sådan en ribbet formation og den har to bånd, så det er faktisk en stor panel. Du pak det omkring din talje, og så jeg bandt det her til siden.
Så vi parret dette corsager med en virkelig glat sort look, der er mest til aften. Og denne kjole er virkelig cool, fordi det er langærmet, jersey strik, og det har denne detalje her.
Så med et korset, der virkelig kramme dine kurver, er det rart at have en vis form for åbning i tøjet, men du behøver ikke virkelig ønsker at gå overbord, fordi læder korset er sådan en stor detalje.
En anden stor kigge efter en læder korsetmager er til lag det, så du har denne form for peek-a-boo effekt.

tirsdag den 26. marts 2013

Parykker Til Kvinder


Syntetisk onde enke Parykker Til Kvinder

Syntetisk onde enke fest cosplay Parykkerglat hår paryk kan slå en almindelig dag eller nat i et eventyr. cosplay hvid & sort lige paryk 11 tommer (28 cm) og længde. lavet af høj kvalitet syntetisk fiber, er det lavet til at passe gennemsnitlige hovedstørrelser. voksen standard, one size fits mest. fantastisk til høne nætter, også stor for fancy kjole parter, temaaftener, Halloween parter, rollespil og meget mere.

tirsdag den 19. marts 2013

Sådan snøre dig ind i en Corsager


Endelig! Vi er færdig med optagelser og redigering denne længe ventede video. Der er ingen reel trick til snøring dig ind i en Underbust Corsage, det tager bare lidt tålmodighed og en masse praksis. Det er bedst, hvis du har en fuld længde spejl for at sikre dit beskedenhed panel er på plads og din snøring er selv fra top til bund.
Frække Korset ædel læder lynlås Underbust Corsage                            Frække sort Korset læder Underbust Corsage
Der er en dørhåndtag trick, der kan hjælpe, hvis du ikke har så meget skulder fleksibilitet. Du krogen en af ​​de pull loops til et dørhåndtag og træk løkken stram. Har den anden pull loop i den ene hånd, og med din mere fleksibel arm begynde at arbejde snørebånd på "x er", gå væk fra døren, som du gør for at trække løkken. Vær sikker og træk løkken du har i din hånd så godt. Der er ingen måde at snøre dig ind i en billige corsager. Prøv et par forskellige ting, indtil du kommer op med et system, der virker bedst for dig.
Lad os vide hvad du synes om det, så vi kan beslutte, om vi ønsker at gennemføre det. Cheri er iført denim korset.

torsdag den 7. marts 2013

Green Man Suit

Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman SuitMorphsuits & Zentai er i løbet af kort tid blevet et verdensomspændende fænomen, over alt springer og fester de farverige og mønstrede dragter rundt. I Danmark er dragterne særligt blevet set på festivaler og til karneval, hvor store grupper bruger de sjove dragter til at ligne hinanden eller bare for sjov. Dragterne er lavet i elastisk lycra, der gør dem strækbare og mulige at se igennem. Du bliver helt uigenkendelig, når du klæder dig ud som morph.

lørdag den 23. februar 2013

Frække Catwoman Kostume


Frække aften Prowler Catwoman Kostume
 Frække aften Prowler Catwoman Kostume
Denne sexet sort kat kostume omfatter langærmet, lynlås microfiber trikot jakkesæt med lydenhed, der går "Mjav", når klemt. dette produkt indeholder kit: langærmet stil trikot, maske, hale. Materiale: 95% polyester +5% spandex

Frække Leopard Catwoman Kostume


Frække kernesund leopard Catwoman Kostume


Frække kernesund leopard Catwoman Kostume
mig-ow! se spinde-fekt pretty i år klædt på til sjov i vores sexede kernesund leopard Catwoman kostume sæt. denne sexet sæt har en halterneck stil kjole med talje omfavne overdelen og dobbelt flæse skirted bund, choker neckpiece med aftagelig kæde, håndled manchetter og medaljon med aftagelig kæde, håndled manchetter og medaljon med ører, og strømpe.

søndag den 17. februar 2013

Sort Frække Stuepige Kostume




Smuk Sort akryl Spandex Frække Stuepige Kostume
fransk pige outfits har udviklet sig fra de sorte og hvide outfits maids bar i det 19. århundrede. i dag er det en sex symbol mere end en uniform, og en populær fantasi. der er mange mennesker, der gerne vil have en kvinde i en frilly sort og hvid tjenestepige uniform, med støvekost, gør alt, hvad de byder. og for at være ærlig, lyder sjovt en gang imellem, ikke gør det?

da fransk pige uniformer er i sagens natur sexet, vil vi vise nogle sexede franske tjenestepiger fra fransk stuepige tv. hvis du har brug for ideer til, hvordan at handle eller tilbehør til din kostume, vil disse sexede fransk maids forhåbentlig hjælpe dig ud.

lad os få bolden ved byder på en super Fransk Stuepige Kostume. der ikke mener, sexet, tiltrækkende, og flirtende når navnet playboy bliver nævnt? Jeg tror ikke, jeg kender nogen, mig selv. og denne playboy mansion stuepige kostume er sexet.


fredag den 25. januar 2013

Lycra Spandex Zentai

Morphsuit leopard Lycra Spandex Zentai dragt

Morphsuit leopard Lycra Spandex Zentai dragt

Full body catsuit i leopard striber mønster. Dragten er vedtaget med lycra spandex materiale.
vist farve: farverige
køn: unisex
materiale: lycra & spandex
Type: catsuits

Technorati Tags: ,,,

onsdag den 16. januar 2013

Frække Brudekorset

Frække hvid stropløs blonde brudekorset

Frække hvid stropløs blonde brudekorset

et billede siger mere end tusind ord! stropløs corset med front busk lukning, bånd detaljer og frække blonde ryg, udbenes for fremragende pasform. omfatter matchende g-streng.

mandag den 7. januar 2013

Fastelavn i Brasilien

Karneval i Brasilien er kendt som verdens største karneval. Fastelavn i Brasilien, er alle tilbageholdende med at udtrykke sig, men ønsker af hensyn til andre. Nogle mænd vil gerne have karakter af den kvindelige, kvinde indenfor nogle sædvanligvis nydt den hektiske dans, så prøv at efterligne andre, adræt og effektiv indsats. Carnival ofte vises "transvestit", som er et produkt af historien. Karneval i Brasilien feminisering af graden af ​​fanatisme i verden kan siges at være unik. Karneval i Brasilien, er Rio de Janeiro karneval verdens mest berømte, mest fascinerende begivenhed.

Klovne Kostume Sjove Kostumer Fastelavnskostumer Voksne
     Carnival er den største festival i Brasilien, men uden tvivl den mest prestigefyldte Rio de Janeiro Carnival. By karneval med sin deltage i en samba contest skuespiller antal mennesker, der kaldes verdens mest fantastiske tøj af længden af ​​tid, skueplads for det spektakulære.

     Ifølge legenden begyndte Rio de Janeiro karneval i midten af ​​det 19. århundrede. Indledningsvis er omfanget af Carnival ikke begrænset til aristokratiet holdt nogle indendørs maskerade, folk bærer masker købt fra Paris, nyde glæden. I 1852 overtog portugisisk Azevedo kommanderende bandet på gaden. Med den hurtige musik, uanset om det er sort eller hvidt, hvad enten rige eller fattige, mænd, kvinder og børn sprang op hele byen himmelhenrykt. Azevedo, er denne sag opnået stor succes, at blive en milepæl i historien om udviklingen af ​​Rio de Janeiro karneval, festivalen markerer karneval blev offentliggjort.

søndag den 6. januar 2013

Greenman Suit

Grønne Morphsuit Lycra Spandex Greenman SuitGreen Man Suit - Startede i 2008, siden da er det blevet et fænomen.

Vores Greenman dragter gøre en stor kostumer til Halloween. Der er også mange andre store anvendelser du køber et af vores billige grønne morphsuit danmark jakkesæt.

Du kan feste hårdt med en grøn mand kostume eller Støt din sag med en rød mand jakkesæt eller en grøn mand trop. Være ekstrem med en Greenman kostume eller en blå mand kostume.

Vær sikker på at bestille din Greenman Suit dag, og du kan skille sig ud i en menneskemængde, blive bemærket og har tid i dit liv.

 

torsdag den 3. januar 2013

Spandex Pirat Kostume

Frække Sort akryl Spandex Pirat Kostume

Frække Sort akryl Spandex Pirat Kostume

Vil du være den mest sexede pirat på det åbne hav? Yes! Selvfølgelig kan du det! Denne super-sexy pirat kostume vil gøre dig i fokus for enhver Halloween fest, kostumer fest eller anden kjole op begivenhed. Korsettet-inspirerede langærmede toppe, udformet af holdbart stof fremhæver dine kurver. Kostumet har denne hvide Lotus blad ærme med en elastificeret halsudskæring, der viser dine sexede nøgne skuldre. På taljen formen slid design er vidunderligt, at du kan vise din sexede slanke talje. Kostumet indeholder jakke vest og bukser ..